AutoCAD WS

Какво ново в следващата версия на AutoCAD WS?

Днес (29.11.2011) екипът на AutoCAD WS обяви в блога си някои от новите функции, които ще бъдат добавени в следващата версия на мобилното CAD приложение. Те все още нямат точна дата за пускането на новата версия, но това което можете да очаквате е следното:

Поддръжка на 3D

Какво ново в следващата версия на AutoCAD WS?

Ще имате възможността да преглеждате и споделяте триизмерни обекти във вашите DWG файлове. Според техните думи, управлението на тези файлове чрез докосване на екрана, ще бъде много интуитивно и лесно.
Това е била и една от най-желаните функции, поискана от потребителите.

GPS Интеграция

Какво ново в следващата версия на AutoCAD WS?

Ще можете да използвате вградените GPS функции на вашето мобилно устройство, за да определите позицията си на чертежа, когато сте на мястото на обекта. Това е била друга много желана функция, която прави AutoCAD WS още по-продуктивен за инженери и архитекти, които посещават строителните площадки.

Плотиране директно от мобилното устройство

Какво ново в следващата версия на AutoCAD WS?

Чрез регистрация към HP ePrint & Share, което е безплатна онлайн услуга, ще имате възможност директно да изпращате чертежите си за печат към всеки подходящ принтер на HP чрез Wi-Fi връзка. Ще можете да използвате своя мобилен телефон или таблет, за да печатате без значение къде се намирате. Освен това ще сте способни да плотирате чертежите си в PDF и да ги изпращате по имейл.


Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current ye@r *