Vizpark търсят перфектния Shaderball за своите 3D материали

Vizpark имат нужда от Shaderball, съобразен с визията на компания и подобен на Shaderball-ите на други компании, платформи и рендер софтуер. Той ще трябва да представя всички 3D материали на Vizpark, направени с плъгини или текстури на компанията и ще бъде използван във всички предстоящи представяния на 3D материали във сайта на Vizpark или в новия VP Material Manager. Въпреки, че задачата може би изглежда лесна, създаването на Shaderball си има своите особености. Grant Warwick е направил списък с нещата, които трябва да имате предвид, когато започнете работа по проекта.

За създаването на добър Shaderball трябва да имате подходящо осветление, подходящ ъгъл на камерата и правилно моделиране. Обектът трябва да има повърхности, които да показват свойствата на материала като bump, reflection, refraction, sss и други.

Shaderball-ът, който най-успешно комбинира тези условия, представя материалите по възможно най-добрия начин и показва Vizpark като производител на продуктите, ще бъде избран за победител.

Правила

  1. Всеки участник трябва да публикува предварителни прегледи от работата си във Facebook страницата на Vizpark с размер 800 х 800 px.
  2. Сцената трябва да е направена със стандартни 3ds Max камери и светлини.
  3. Shaderball-ът трябва да представя възможно най-добре материалите на Vizpark, направени с техните плъгини и(или) текстури.
  4. Финалните победители ще бъдат избрани от тримата съдии – Ronen Bekerman, Grant Warwick и Martin Jann.
  5. Тримата победители са длъжни да предоставят .max файловете със сцената и имейлите си.
  6. Сцената (.max файлът) на победителя може да бъде използвана от Vizpark по всякакъв начин, без ограничения във времето.
  7. Състезанието ще приключи на 30 ноември 2014 година.
  8. Наградите за победителите ще бъдат раздадени до първата седмица на декември 2014 година.

Награди

Оставете коментар

avatar
wpDiscuz
Top