Блог

Софтуер

Излезе V-Ray 3.0 за 3ds Max. Какво ново предлага тази версия?

V-Ray 3.0 за 3ds Max най-после е на пазара, пълен с нови функции и полезни подобрения. Вижте какво ново да очаквате от тази версия.

чети нататък
Как да моделираме възглавница с Marvelous Designer

Marvelous Designer е подходящ за моделиране на всякакви текстилни предмети от интериора, включително възглавници и завивки.

чети нататък
Как да вградите чертежи в уеб страница с AutoCAD WS

Това дава възможност на посетителите ви да работят с истински .dwg файлове и да се възползват от някои стандартни за софтуера функции.

чети нататък
Невероятните Demo Reels на V-Ray за 2012

V-Ray пуснаха новата си серия рекламни клипове за 2012. Те са разделени в 5 категории – архитектура, филмови ефекти, автомобили, анимация и реклама.

чети нататък
Създаване на собствени щриховки в AutoCAD

Създаването на собствени щриховки в AutoCAD вече може да става бързо и лесно, благодарение на малка програма наречена DrawHatch.

чети нататък
Как да премахнем“Produced By An Autodesk Educational Product“

Случвало ли ви се е да отворите .dwg файл, който примерно ви е бил изпратен по имейла, и да се появи този надпис – Produced By An Autodesk Educational Product.

чети нататък
AutoCAD WS папка на работния плот

Наскоро излезе AutoCAD WS за Android и последното нововъведение към него е достъп до съдържанието на вашия акаунт като обикновена папка на работния плот.

чети нататък
DWG блокове за AutoCAD

В тази статия ще ви представя няколко сайта за безплатни dwg блокове, които аз лично намирам за доста удобни и често посещавам.

чети нататък
Top