Блог

Скриптове

Запазване на цветовете на обектите при вмъкване на dwg файл в 3ds Max и преместването им в нов слой

При вмъкване на dwg файл в 3ds Max и вкарване на всички обекти от този файл в един общ слой, те губят своите оригинални цветове и обикновено стават бели.

чети нататък
Бързо моделиране на елементи с капитонаж в 3ds Max

Иван Дружинин е направил интересен и полезен скрипт за улеснено моделиране на елементи с капитонаж, който се нарича diaRhombus и е напълно безплатен.

чети нататък
Създаване на прецизни линии в 3ds Max с miauu’s Polyline

Този полезен скрипт ви позволява да създавате линии в 3ds Max по начин подобен на този в AutoCAD.

чети нататък
5 безплатни скрипта за по-бърза работа с 3ds Max

Тези пет скрипта ще ви позволят да извършвате определени операции по-бързо, както и да разширите някои от функциите на 3ds Max.

чети нататък
VR Sun Tool за 3ds Max

Както може би се досещате от името, VR Sun Tool е създаден с цел да улесни работата с V-Ray Sun и Sky и го постига с по-добре подредени настройки и функции.

чети нататък
Оптимизирайте сцените си с Teague Scene Checker

Това, което Teague Scene Checker прави е да преглежда настройките и елементите в сцените ви и да ви уведомява ако някои от тях могат да доведат до грешки.

чети нататък
Изчистване на геометрия на обекти в 3ds Max

Случвало ли ви се е да вкарате обект в 3ds Max и да видите че той не изглежда никак добре? Тук бих желал да ви представя няколко начина за справяне с този проблем.

чети нататък
6 скрипта за намиране и организиране на липсващи текстури в 3ds Max

Ако имате проблем с липсващи текстури и искате да спестите време от търсенето им, тук можете да намерите няколко скрипта, които ще ви помогнат в това.

чети нататък
Top