Хаос Груп те предизвиква с 3D състезанието Следващо ниво

Ако ти е писнало да обясняваш, че ТОВА НЕ Е СНИМКА и търсиш място да премериш силата на въображението и креативността си – Хаос Груп те предизвиква да покажеш своята различна перспектива и най-добрите си 3D умения! Те искат да видят какво за теб е „Следващото ниво“.

Тема на състезанието

Екипът на Хаос Груп очаква да покажеш на всички Следващото ниво във визуалните ефекти, интериорни, екстериорни и продуктови дизайни и всичко друго, в което изразяваш своята 3D магия.

Усилията ти няма да бъдат напразни – най-вълнуващите проекти ще бъдат възнаградени от HP, Ozone.bg и Хаос Груп. Няма ограничения за въображението и креативността ти, затова покажи на всички какво е бъдещето във визуланите ефекти и дизайна!

Правила и условия на 3D състезанието Следващо ниво

 1. 3D Състезанието Следващо ниво ще продължи от 19 август 2014 до 17 октомври 2014 6:00 ч.
 2. За да участвате в конкурса трябва да представите проект/3D изображение и работата по тях във форума http://forumcg2.chaosgroup.com/
 3. Представените проекти НЕ трябва да са използвани в други форуми, конкурси или използвани за комерсиална цел и не могат да бъдат публикувани публично преди приключването на конкурса.
 4. Представените изображения трябва да са с минимална резолюция 1920х1080px. Аспектът на картинките е по избор.
 5. Изображенията могат да бъдат в стил по ваш избор – реалистичен или стилизиран, но да отговарят на темата на конкурса „Следващо ниво“.
 6. Изображенията, с които участвате в конкурса трябва да са изцяло ваши творби и не трябва да нарушават правата на интелектуална собственост.
 7. За да бъдат оценявани предложенията, те трябва да имат завършен вид.
 8. За създаване на изображенията можете да използвате всяка програма за 3D моделиране. За рендиране, осветление и шейдинг се изисква използването на V-Ray.
 9. Изображения ще бъдат оценявани по следните критерии: концепция/идея/история, моделиране, текстуриране, композиция, осветление и цялостна визия.
  Оценяването ще бъде по точки за всеки един от критериите, отнасящ се за определеното изображение.
 10. Участниците имат пълната свобода да интерпретират темата на конкурса.
 11. Участниците по регламент е препоръчително да представят във форума прогреса на проектите си на всеки 2 седмици.
 12. Препоръчително е творбите да не съдържат сцени на открито насилие, расизъм и нецензурно съдържание.

Награди на състезанието

Допълнителна информация

Всички участници в конкурса ще имат възможност да използват безплатно напълно функционален V-Ray за периода на конкурса (2 месеца) за следните платформи Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya и Autodesk Softimage.

Оставете коментар

avatar
wpDiscuz
Top