Висококачествени 3Д модели от 3D Good Place

William Binet е CG артист на свободна практика от Франция, който е създател на уеб магазина за 3Д модели 3dGoodPlace.com. Това е напълно нов сайт за качествени 3Д модели, който тепърва ще се развива и обогатява своето съдържание. Всички те са изработени от William и се характеризират с детайлно моделиране и текстуриране, както и много добри V-Ray материали.

За направата на моделите си той е използвал 3ds Max 2014 и V-Ray 3.0, но няма проблем да ги отворите и с 3ds Max 2011 или по-нови версии. Аз лично пробвах да отворя един файл с 3ds Max 2013 и нямах никакви проблеми. В архива, с който сваляте всеки един от 3Д моделите, ще намерите .obj вариант на файла, както и всички необходими текстури за безпроблемно им използване.

От изображенията по-долу може да добиете представа за тяхното качество.

  • Висококачествени 3Д модели от 3D Good Place
  • Висококачествени 3Д модели от 3D Good Place
  • Висококачествени 3Д модели от 3D Good Place

William Binet се е постарал да направи своите 3Д модели лесно достъпни за всички и когато ви се наложи да ги използвате във вашата работа, това да става бързо и лесно. Една част от тях са платени, но повечето могат да бъдат свалени напълно безплатно.

Ако услугата, която William предлага ви помага в работата или просто ви харесва, можете да го подкрепите като закупите някой от платените му 3Д модели. Или просто може да харесате неговата Facebook страница и да разпространите информацията за него.

Оставете коментар

avatar
wpDiscuz
Top