Безплатни и качествени 3D модели

Може би много от вас са търсели 3D модели в интернет и в повечето случаи се оказва, че моделите които са безплатни са некачествени. Затова бих желал да ви предложа няколко сайта, от които можете да свалите безплатни, но качествени 3D модели.

CG Trader

Безплатни и качествени 3D модели

CGTrader е онлайн магазин за 3Д модели, където артисти и дизайнери споделят или продават свои модели. Посетители на портала могат да избират от огромна колекция с качествени 3D модели. CGTrader предлага също така и голямо количество безплатни модели, но за да ги сваляте трябва да се регистрирате.

Designconnected

Безплатни и качествени 3D модели

Тук се предлагат висококачествени модели на мебели и аксесоари за интериора, в няколко различни формата, включително и в .max + vray формат. Мисля, че за доста от вас те биха представлявали интерес и бихте ги включили в сцените си. Можете да разгледате каталога и да изберете желаните безплатни 3D модели. Единственото, което трябва да направите е да се регистрирате.

model+model

Безплатни и качествени 3D модели

На този сайт също може да намерите безплатни и качествени 3D модели, отново в няколко различни формата и с всички необходими карти и материали. Разгледайте каталога и изберете модели, които са ви нужни. За да ги свалите не е нужна регистрация.

HQ Details

Безплатни и качествени 3D модели

Уеб сайт и онлайн магазин на Никита Гушчин с голямо количество качествени модели. Всички модели, освен в раздел FREE, са платени.

3D Sky

Безплатни и качествени 3D модели

На този адрес можете да намерите богата библиотека 3d модели. Сайтът е добре поддържан и се обновява всекидневно. Голяма част от нещата са за свободно сваляне, като единствената уловка е, че можете да сваляте до 3 модела на ден. Ако все пак искате повече от позволените три броя, тогава може да закупите някой от тарифните планове.

Viz-People

Безплатни и качествени 3D модели

VizPeople.com е сайт, на който можете да намерите висококачествени изображения на хора, които да използвате, за да оживите сцените си. Отскоро те започнаха да предлагат и 3D модели. В безплатната секция на сайта можете да намерите и свалите различни текстури, изрязани „картинки“ на хора и няколко серии с безплатни модели.

Оставете коментар

avatar
Подреди по:   най-нови | най-стари | най-гласувани
wpDiscuz
Top